akvarellen 4.2012

Ledaren

av Jacqueline Stare, redaktör


Tiden rusar iväg. Det är återigen dags att säga tack för det gångna året och önska er alla ett riktigt gott nytt år 2013. Det kommer att bli ett riktigt spännande år med utställningen i Klevfors Industrimuseum, Ådalsbruk, och alla de planerade aktiviteterna i Løten. Nordisk Akvarell 2013 kommer ju att visa både nordiska akvarellmålare och ECWS-deltagare från hela Europa: The 16th International ECWS Watercolour Festival. Det bör bli många fina möten i det vackra norska landskapet.

OBSERVERA det lösa bladet i akvarellen med all viktig information rörande arrangemanget i Løten.

Årsmötet 2013 ska hållas i Köpenhamn lördagen den 11 maj. All vidare information om den dagen kommer i akvarellen 1/13. När ni betalar er medlemsavgift för nästa år, tänk gärna på att skriva era e-postadresser. Vill ni ha vårt NAS Newsletter, som kommer en gång i månaden och innehåller aktuell information, kontakta Marianne Gross, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Att få arbeta med akvarellen är ett privilegium då uppslutningen kring vår medlemstidning är så positiv. Tack alla konstnärer som har låtit sig intervjuas, tack alla skribenter och övriga medarbetare, tack våra annonsörer och speciellt tack till Hallvigs Reklam AB och Helene Norlin som gör ett mycket fint arbete. Konstnärerna har alltid godkänt kvalitet-en på färgtrycket i direktkontakt med Helene Norlin. De har också godkänt de personliga uppgifterna i våra texter. Det innebär att akvarellen är en mycket pålitlig källa.

Återigen: VARMT VÄLKOMNA till Köpenhamn på årsmötet den 11 maj och till Norge under några vackra augustidagar med utställningen Nordisk Akvarell 2013, som har vernissage 16 augusti och Løten Symposium, som äger rum 12-18 augusti.
God Jul och Gott Nytt År!